Kod produktu: 120123
Marka: Cock Brand
Filtruj według
Kategorie
Kategorie
Dostępność
Dostępność
Cena
Cena
2,00 zł - 59,00 zł
Marka
Marka
Brak dostawców
Kod produktu: 120123
Marka: Cock Brand
Kod produktu: 102981
Marka: Royal Dancer
Kod produktu: 103453
Marka: Vinaseed
Kod produktu: 314171
Marka: GOLDEN LOTUS
Kod produktu: 512523
Marka: Vinut
Kod produktu: 631664
Marka: Asia-Foods
Kod produktu: 102128
Marka: LAILA
Kod produktu: 512533
Marka: Vinut
Jest 53 produktów.
Kod produktu: 314171
Marka: GOLDEN LOTUS
Kod produktu: 348091
Marka: Cock Brand
Kod produktu: 348021
Marka: Cock Brand
Kod produktu: 340754
Marka: SEMPIO
Kod produktu: 311339
Marka: Wendjoe
Kod produktu: 311141
Marka: Flying Goose
Kod produktu: 310571
Marka: Flying Goose
Kod produktu: 310541
Marka: Flying Goose
Kod produktu: 303642
Marka: Juan Cheng
Kod produktu: 330254
Marka: SEMPIO
Kod produktu: 330155
Marka: LEE KUM KEE
Kod produktu: 321171
Marka: Squid
Azjatycka kuchnia ma to do siebie że niezależnie od składników podstatowych potrawi dzięki swojej bogatej bazie przypraw i dodatków wydobyć swoją całą egzotyczność, nadając daniom rangę sztuki w pełnej okazałości.
Jednak wiele dań nie będą mogły się obyć bez koniecznych składników które składają się na ich kulturowe dziedzictwo. Wietnamskie bun rieu cua musi zawierać w sobie mięso krabowe, czy odmiana bun rieu tom z dodatkami krewetek, to ich zapach i aromat wzbogaca w pełni wywar. Mleko kokosowe które nieodłącznie kojarzy się z Tajską kulturą występuje bogato w zupach i potrawach curry po słodkie smażone placki na napojach i słynnej tajskie herbacie kończąc.
Soja uprawiana od ponad 4 tyś. Lat w Chinach jest jednym z napopularniejszych składników wielu produktów od mleka sojowego po sosy sojowe. Jest ona uwielbiana przez wegetarian i obecnie największą produkcję zlokalizowana jest w USA. Bogata w tłuszcze nienasycone oraz źródło magnzeu, potasu, fosforu czy witaminy B.
Sosy do potraw to element praktycznie każdej potrawy, w naszej ofercie znajdziecie szeroką ofertę na różne sosy sojowe w wersji jasnej i ciemnej, chiński sos grzybowy idealny do polewania potraw mięsnych. Dla smakoszy pikantnych i mocnych wrażeń kulinarnych i palącego uczucia smaku mamy sosy chilli w różnej konfiguracji, od bardzo mocnych dla wielbicieli Koreańskiej kuchni po łagodne słodkie chilli.
Sos ostrygowy znanej marki Lee Kum Kee założonej przez chińskiego kucharza, dobre sosy ostrygowe są produkowane z ekstraktu od długo gotowanych ostryg, tanie odpowiedniki niestety mają dodawane aromaty i wzmacniacze smaku a samego ekstraktu ostrygowego to zaledwie niespełna 3%.
Sosy rybne to najpowszechniej stosowany sos w Azji, jest tak samo czesto stosowany co pieprz czy sól na zachodzie, praktycznie istniejący w każdej azjatyckiej potrawie. Dla nieprzyzwyczajonych mocny aromat rybny może być nie do zniesienia, zaś dla miłośników nieodłączny element ich codziennego posiłki. Dobre sosy rybne otrzymujemy z fermentacji ryb i soli których proces naturalnie zachodzi w ciągu 12 miesięcy, pózniej przez operację filtracji i dodawania przypraw dopiero butelkuje się do sprzedaży.
Pasty Curry to miłość każdego Taja, codzienność dodawana do potrawy której smak podkreśla walor każdej potrawy. Dostępne u nas w trzech odmianach, Pasta Curry Czerwona z dodatkiem świeżej papryki, Pasta Curry Żółta której kolor i aromat składa się z Kurkumy, oraz najostrzejsza Pasta Curry Zielona produkowana z zielonej papryki.